Engleza

de la 20 lei

Franceza

de la 20 lei

Germana

de la 22 lei

Italiana

de la 20 lei

Spaniola

de la 20 lei

Pentru limbile portugheza, araba, turca, greaca, daneza, ebraica, maghiara, norvegiana, olandeza, persana, polona, rusa, bulgara, croata, chineza, suedeza, finlandeza, sarba, slovena, ucraineana, hindi, catalana, lituaniana va rugam se ne contactati sau obtineti o estimare de pret online.

Tarifele pentru serviciile de traduceri pe care le oferim sunt stabilite în funcție de numărul de pagini, numărul de caractere sau de tipul documentului.
Astfel, documentele tip notarial, actele de studii sau certificatele sunt evaluate „per pagină”.
În cazul unor traduceri precum materiale didactice (programe analitice, cursuri, manuale), contracte, documentații tehnico-științifice, texte tehnice și medicale, IT, etc. tarifele sunt stabilite având ca reper 2000 caractere cu spații (o pagină). Tarifele pentru traduceri pot suporta reduceri în cazul în care clientul dorește să traducă un material cu un număr mare de pagini. Reducerea va fi stabilită de comun acord cu clientul după ce s-a făcut evaluarea documentului.
Tarifele specificate sunt orientative şi nu constituie obligație contractuală sau de orice altă natură. Traducerile dintr-un domeniu specializat necesită o cotație de preț personalizată pentru fiecare comandă, prețul fiind stabilit în funcție de nivelul de dificultate, numărul de pagini, termenul de predare precum şi de negocierea directă cu clientul.
Pentru traduceri cu termen de predare foarte scurt (sub 24 de ore) se aplică o taxă de urgență, în funcție de nivelul de dificultate şi termenul de livrare. De exemplu pentru un număr mare de pagini (peste 10) solicitat pentru a doua zi la prima oră se aplică o taxă de urgență.


Si se spune despre noi ca, dintre toti traducatorii, avem cei mai buni biscuiti. Te invitam sa vorbim despre asteptarile tale si proiectul de tradus. Iar noi ne putem prezenta mai bine echipa si abordarea.

Certificat de nastere / casatorie
Act de vanzare-cumparare auto
Carte de identitate auto
Buletin, pasaport
Act de donatie
Factura / nota de plata / chitante
Contract de cumparare bunuri imobiliare / mobile

Procuri, imputerniciri
Diplome de stat
Fisa de munca
Diploma de bacalaureat
Decizie de pensionare
Cupon pensie, talon somaj
Recomandare / adeverinta simpla


Foaie matricola (facultate, liceu)
Manuale
Certificate, diplome calificare
Cazier judiciar
Adeverinta medicala simpla
Sentinta divort in extras
Expertize financiar-contabile, tehnice, etc

Estimare pret

Aboneaza-te La Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai noi oferte!